TALLER DE MANTRES (pdf)
Construir en nosaltres la pau que volem en el món

Adreçat a
Tothom que vulgui connectar amb el millor d’ell mateix a través del cant de mantres, la més potent de les tècniques de ioga i la més sintètica.
La incorporació pot fer-se en qualsevol moment i de manera intermitent.

Objectius
Anar construint en nosaltres la pau que volem pel món, fent l’exercici d’entregar les preocupacions al cant, asserenant-nos i acontentant-nos agraint tot el que tenim.
Generar benestar, relaxació física i salut a tots nivells, a través de les estructures sonores que ja eren utilitzades pels metges ayurvedes en la teràpia de l’ordre.
Tenir l’oportunitat de trobar-nos fent de les diversitats personals una única veu cantant i compartir l’energia que genera el treball de connexió grupal.

Metodologia
Cantar mantres, estructures verbals en idioma sànscrit, formes especialitzades d’energia sonora, que degut a la seva potència vibratòria apaivaguen la ment fent-la reposar, afavorint el procés d’interiorització i un estat de consciència més plena. No cal saber cantar, només cal obrir el cor i respirar profundament.

Direcció
Ma Josep Roca Tugas - Gauri. Mestre de ioga i meditació habilitada per la Llei de l’Esport de Catalunya. Professora del CEC (Centre d’Estudis Col•legials) del COMB (Col•legi Oficial de Metges de Barcelona) en el curs de “Ioga com a eina terapèutica”.

Informació
Lloc: bioenergètic mèdic centre. Rambla Modolell 34-36, 1r.1a. Viladecans. Tel. 93 637 74 79.
Calendari: cada primer divendres de mes de setembre a juliol, de 19.30 a 20.30.
Preu: 5 €
IMPORTANT: porteu roba còmoda, mitjons d’us exclusiu per el taller i tovallola o estora. Moltes gràcies.

Grup de mantres
Oferim també la possibilitat de formar part o participar esporàdicament d’un grup de mantres, on tenim els mateixos objectius que en el taller, afegint l’aspecte creatiu, lúdic i social.
La intenció és anar constituint un conjunt de variacions de mantres que el director va creant per diferents veus, amb l’ajut del Fernando Valero a la instrumentació.
No pretenem ser un grup professional, ens obrim a tots els que per ”por de cantar malament” no veniu, no tingueu por!, el grup i els instruments harmonitzen totes les veus.

Direcció - Joan Gibert Canyadell - Sahadeva. Director de coral, professor de ioga i musicoterapèuta.

Calendari: cada primer divendres de mes de setembre a juliol a les 20.30 (desprès del taller de mantres).