QUI TROBAREU

Em dic Ma. Josep Roca Tugas, soc metgessa especialista en Medicina Interna, Medicina de l’Educació Física i l’Esport i Mestre de Ioga i Meditació.

Em dedico a la Bioenergètica, que és la base per a la practica de la Medicina Holística, la que comprèn la constitució de l’ésser humà d’una manera global, integrant cos, ment, emocions i component transpersonal.

Estic interessada en tot el que fa referència a l’autoconeixement, per això empro eines com les tècniques psicofísiques del Ioga i Meditació, i la Psicoteràpia Transpersonal.

Complemento el camp d’acció amb la Teràpia Neural, que també em permet veure l’ésser humà com un tot, e interactuar amb ell per ajudar a potenciar la seva capacitat natural d’autorregulació.

Dono classes de Ioga i Meditació des del 1995.

Dirigeixo l’escola taller d'autoconeixement i pensament positiu, amb el taller d’Atenció Conscient per vivenciar i aprendre a afrontar els conflictes; i el taller de Bioenergètica per la regulació dels òrgans vitals i les emocions amb ells relacionades.

Sóc professora del CEC (Centre d’Estudis Col•legials) del COMB (Col•legi Oficial de Metges de Barcelona) on dirigeixo el Curs de Ioga com a eina terapèutica.

Tot i això, el que vertaderament em sento és una humanista de la medicina, que gaudeix del servei com aprenent i mestre d’autoconeixement i metgessa.

Considero que el pilar bàsic de la terapèutica és la interacció humana amb l’escolta i el bon ús de la paraula. Per tant, des de la comprensió atenta de les vostres necessitats, quedo a disposició.